DISCLAIMER

 

De informatie op de volgende internetpagina's is uitsluitend bedoeld voor personen die hun woonplaats en gebruikelijke verblijfplaats in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Nederland hebben. Een openbaar aanbod van obligaties wordt niet gedaan en is ook niet bedoeld. Dit is uitsluitend een onderhandse plaatsing, aangezien de obligaties alleen kunnen worden verworven tegen een minimale aankoopprijs van € 100.000,-. De onderhandse plaatsing in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Nederland van de obligaties van Henri Broen Holding B.V. is uitsluitend gebaseerd op de Informatienota van 23 oktober 2020.

Henri Broen Holding B.V. garandeert niet dat de op de volgende webpagina's beschreven obligaties geschikt zijn voor alle beleggers als belegging. De informatie op de volgende internetpagina's dient dan ook niet te worden opgevat als een aanbeveling van Henri Broen Holding B.V. om in te schrijven op obligaties van Henri Broen Holding B.V. of deze anderszins te verwerven.

De bezoekers van deze internetpagina's zijn als enige verantwoordelijk voor de analyse van de informatie die op deze pagina's beschikbaar is. Het wordt aanbevolen dat potentiële beleggers de informatie Memorandum voor de toelichting van Henri Broen Holding B.V. op de obligaties te lezen alvorens een beleggingsbeslissing te nemen, teneinde een volledig inzicht te krijgen in de potentiële risico's en mogelijkheden die verbonden zijn aan de beslissing om in de obligaties te beleggen en om professioneel advies in te winnen.

Heni Broen Holding B.V. controleert en actualiseert de informatie op de volgende internetpagina's voortdurend. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen de gegevens in de tussentijd echter zijn veranderd. Daarom kan geen aansprakelijkheid of worden aanvaard voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie.

Obligaties van Henri Broen Holding B.V. mogen niet worden aangeboden of verkocht in de Verenigde Staten van Amerika ("VS") of aan, of voor rekening of ten gunste van Amerikaanse personen (zoals gedefinieerd in de regeling onder de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (de "Securities Act")) zonder registratie onder de Securities Act of een vrijstelling van registratie. Henri Broen Holding B.V. is niet voornemens het aanbod of enig deel daarvan in de Verenigde Staten te registreren of een openbare aanbieding van effecten te doen in de Verenigde Staten.

De informatie op de volgende internetpagina's is niet bedoeld voor distributie naar of binnen de VS, Canada, Australië, Japan of andere rechtsgebieden waar een dergelijk aanbod of verzoek niet is toegestaan. Elke inbreuk op deze beperking kan een inbreuk vormen op de effectenwetgeving van dergelijke landen. Het kopiëren, doorsturen of op andere wijze doorgeven van de informatie op de volgende internetpagina's is niet toegestaan.

In sommige landen kan de aankoop van obligaties waarover op de volgende internetpagina's informatie beschikbaar wordt gesteld, in het algemeen of voor bepaalde personen verboden zijn en dus alleen mogelijk zijn voor bepaalde beleggers; hetzelfde kan ook gelden voor de verspreiding van informatie over deze obligaties.

Door op de knop "Volgende" te drukken, bevestigt u dat u deze mededeling betreffende de informatie op de volgende internetpagina's volledig hebt gelezen en dat uw woonplaats en gebruikelijke verblijfplaats zich in Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Nederland bevinden en dat u de informatie op deze internetpagina's niet zult doorgeven of doorsturen naar personen wier woonplaats en gebruikelijke verblijfplaats zich niet in deze landen bevindt.

Ik heb de disclaimer gelezen en ga ermee akkoord

Ik ga akkoord

INVESTEERDERS

Henri Broen Holding B.V.

26.10.2020

Eerste hypotheek, maximale zekerheidsconcept en hoge coupon - Henri Broen Holding B.V. start vandaag met de inschrijvingsfase van haar 7,5% obligatielening 2020/25

  • Maximale zekerheid voor investeerders door middel van een zekerheidsconcept en eersteklas hypothecaire zekerheidsstelling en toegang tot alle geldstromen
  • Hoge coupon van 7,5% en een yield-to-first call van ongeveer 9%.
  • Uitgiftevolume tot 25 miljoen EUR
  • Financiering van het vastgoedproject "Koningsbosch" met drie deelprojecten, gediversifieerde kasstromen

De Nederlandse financiële en managementholding Henri Broen Holding B.V. opent vandaag de inschrijvingsfase van haar 7,5% obligatie 2020/25. Professionele beleggers en in aanmerking komende partijen op grond van § 67 Wertpapierhandelsgesetz kunnen tot 6 november inschrijven op de obligatie in een onderhandse plaatsing. Steubing AG is onder andere genomen als verkoopagent. De handel zal op 10 november van start gaan op de over-the-counter markt van de Frankfurt Stock Exchange.

De obligatie biedt beleggers maximale zekerheid door middel van een trustee-concept dat de eerste rang in het kadaster en de toegang tot alle kasstromen die door de verkoop of als bedrijfsinkomsten worden gegenereerd. Daarnaast ontvangen beleggers een zeer aantrekkelijke coupon van 7,5% per jaar.

De emissieopbrengst van maximaal 25 miljoen zal worden gebruikt om het vastgoedproject "Koningsbosch" van de 100%-dochteronderneming Henri Broen B.V. te bevorderen. Het gebruik van de middelen omvat de herfinanciering van een hoogrentende lening en de verbouwing van een klooster tot een 4-sterren+ boutique & spa-hotel.

Het project Koningsbosch ligt in Nederland in het drielandenpunt tussen België en Duitsland, in een smalle strook land met een diameter van enkele kilometers. De idyllische locatie ligt echter in de directe nabijheid van grote bevolkingscentra (Maastricht, Aken) en van attracties met een hoog bezoekersaantal, zoals het Outlet Center Roermond met meer dan 7 miljoen bezoekers per jaar. Het project met meer dan 54.000 vierkante meter vloeroppervlak bestaat uit 3 deelprojecten. 1.) De herbestemming van het bekende historische klooster met dezelfde naam tot een modern 4-sterren- en boetiekhotel met geplande opening in mei 2023 2). Verkoop van 45 villa's als totaal ontwikkelingsconcept vanaf 2021 3) Verkoop van een perceel grond waarop een supermarkt wordt gebouwd in kwartaal 1/2021. Er is een onherroepelijk bestemmingsplan voor het hele gebied opgesteld; het project bevindt zich in de "push to start" fase.

Henri Broen Holding B.V. is een Nederlandse financiële en managementholding met zetel in Kleve. De holding is actief in de vastgoedsector via haar operationele 100%-dochteronderneming Henri Broen B.V. Haar specialisatie is de herwaardering van unieke objecten en vloeroppervlakten in de hotel- en residentiële vastgoedsector in Nederland en Duitsland. De focus ligt hier op waardeverbetering. De strategie als conceptontwikkelaar is duidelijk exit-gedreven.

Geïnteresseerde professionele beleggers en geschikte partijen kunnen uitgebreide informatie over de obligatie-uitgifte en het Koningsbosch-project vinden op www.hbroen.nl.

 

Overige URLs:

https://www.bondguide.de/topnews/neuemission-henri-broen-holding-unsere-anleihe-ist-eine-bereicherung-fuer-das-marktsegment/

https://www.anleihen-finder.de/die-einzigartigkeit-und-das-konzept-des-hotels-sprechen-fuer-sich-selbst-interview-mit-carsten-mainitz-cfo-henri-broen-holding-b-v-00049180.html

https://www.fixed-income.org/fileadmin/pdf/BOND_MAGAZINE_164.pdf

 

Contact voor investeerders en pers:

Carsten Mainitz
CFO
mainitz@hbroen.nl


M: +49(0)179 145 39 75
Henri Broen Holding B.V.
Nimweger Street 21
47533 Kleve
www.hbroen.nl

Contact us